Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ....

                     ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

 ΥΛΙΚΑ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ
2 ΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΛΑΤΙ
ΡΙΓΑΝΗ
2 ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΡΥ
ΘΥΜΑΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ,ΤΑ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΙΓΑΝΗ,ΘΥΜΑΡΙ  ΚΑΙ ΚΑΡΥ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ
ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΕΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΔΙΑ. 
ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΙΠΛΑ.
                                                                    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!

                                ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
ΥΛΙΚΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
400 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΕΡΟ
ΠΕΛΤΕΣ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΡΙΓΑΝΗ
ΘΥΜΑΡΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ
120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ
ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΑΤΙ
.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΖΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ  ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΙΓΑΒΡΑΣΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 35 ΛΕΠΤΑ.ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ.
ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.
                                              ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!




By Chef Kostas..

Δημοσίευση σχολίου